Amazon-serie 'The Boys' krijgt een spin-off

Amazon-serie 'The Boys' krijgt een spin-off
25 september 2020 om 08:29

Na het succes van The Boys (2019– ) besluit Amazon Studios aan de slag te gaan met een spin-off over de serie. Deze wordt omschreven als deels een typische 'school'-serie en deels The Hunger Games (2012).

Pas drie weken geleden ging het tweede seizoen van The Boys in première, met elke week een nieuwe aflevering op Amazon Prime Video. Volgens de streamingdienst beleefde de serie de grootste lancering ooit en kijken er 89% meer gebruikers naar de serie sinds seizoen 1. Inmiddels is ook een seizoen 3 besteld.

De spin-off speelt zich af op een Amerikaanse school speciaal voor jongvolwassenen met superkrachten, of 'supes'. De serie is volgens Amazon een oneerbiedige en 16+-serie dat de levens van hormonale en competitieve supes verkent. Vooral satire zal een belangrijk element zijn in de spin-off.

Graig Rosenberg is momenteel bezig met het schrijven van de pilotaflevering en zal als seriemaker betrokken zijn bij de rest van de serie. Rosenberg is tevens de schrijver en producent van The Boys. Zowel Amazon Studios als Sony Pictures Television zijn verbonden aan het project.

The Boys (2019– )
8.7
In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Boys' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoThe Boys (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten