'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' nu te zien op Netflix

'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' nu te zien op Netflix
25 september 2020 om 08:09

Vanaf vandaag stap je op Netflix in de wereld van magie met Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018). In dit tweede deel zetten de gebeurtenissen uit Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) zich voort.

Grindelwald (Johnny Depp) is ontsnapt uit de gevangenis en verzamelt zoveel mogelijk volgers die geen idee hebben van zijn bedoelingen: het grootbrengen van tovenaars met zuiver bloed om samen met hen te heersen over alle niet-magische wezens. Albus Perkamentus (Jude Law) roept zijn student Newt Scamander (Eddie Redmayne) op om hem te stoppen.

Bekijk hier de trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald:

Naast Redmayne en Depp zijn ook Zoë Kravitz en Ezra Miller te zien. De film is geregisseerd door David Yates, die momenteel bezig is met de opnames van Fantastic Beasts 3 in Londen. Ook deel 4 en 5 schijnen er te komen. Yates regisseerde eerder ook een groot deel van de Harry Potter-films.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)
6.6
In 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', is Gellert Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap.

Beeld: Still 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten