Ice Cube speelt de hoofdrol in nieuwe sciencefictionfilm van Universal

Ice Cube speelt de hoofdrol in nieuwe sciencefictionfilm van Universal
25 september 2020 om 09:22

O'Shea Jackson, beter bekend als Ice Cube, heeft de hoofdrol te pakken in een nieuwe sciencefictionfilm van Universal. De film verkent het thema van de afweging tussen privacy en het constante toezicht vanuit de overheid.

Veel is er nog niet bekend over het project, behalve dat het te vergelijken is met District 9 (2009), de film waarin 20 jaar lang buitenaardse wezens worden vastgehouden in een geïmproviseerd vluchtelingenkamp. Rich Lee zal de film regisseren aan de hand van een script van Kenneth Golde. Patrick Aiello en Timur Bekmambetov produceren de sci-fi.

District 9 (2009)
7.9
In een geïmproviseerd vluchtelingenkamp in Zuid-Afrika, District 9, worden al twintig jaar lang buitenaardse wezens vastgehouden.

Ice Cube werkte onlangs veel met Universal voor de succesvolle Ride Along-reeks. Ze werken momenteel aan de biopic Flint Strong over bokser Claressa 'T-Rex' Shields. Ice Cube is daarnaast bekend als acteur van zijn rol in 21 Jump Street (2012) en 22 Jump Street (2014).

Universal hoopt volgende maand al te beginnen met de pre-productie van de sciencefictionfilm. Het project heeft in ieder geval al officieel groen licht gekregen. Producent Bekmambetov heeft voor de film een technologie ontwikkelt waarbij de opnames op afstand gedaan kunnen worden, zodat cast en crew bijvoorbeeld vanuit huis kunnen werken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The High Note' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Celebrities

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten