Volgens Ray Fisher liegt Warner Bros. over de heropnames van 'Justice League'

Volgens Ray Fisher liegt Warner Bros. over de heropnames van 'Justice League'
25 september 2020 om 10:09

De cast van Justice League (2017) zou in oktober terugkeren naar de set voor heropnames voor de director's cut van Zack Snyder, zo berichtten wij gister. Toch is er enige onduidelijkheid of deze opnames wel echt gaan plaatsvinden, volgens Ray Fisher (die Cyborg speelt in de film) liegt studio Warner Bros. namelijk tegen de media.

Nadat het nieuws van de heropnames bekend werd gemaakt, keerde de acteur naar Twitter om zijn ongenoegen over de valse berichtgeving te uiten, en dan met name richting Warner Bros.

Het lijkt erop dat Warner Bros. is gegaan van het geven van lasterlijke officiële verklaringen aan het ene mediakanaal, naar het worden van 'een bron' van doelbewuste verkeerde informatie voor een ander.

Ook Henry Cavill, die Superman speelt in de film, verklaarde in een interview met Collider dat er geen heropnames zullen plaatsvinden. Dit zei hij echter nog voor de berichtgeving die gister naar buiten kwam; dus het is onduidelijk of hij de waarheid sprak of dat hij het nieuws nog niet naar buiten mocht brengen.

De enigszins vijandige opstelling van Fisher richting de studio komt voort uit de ruzie waar de twee zich in bevinden. Fisher beschuldigt regisseur Joss Whedon van ongepast gedrag op de set van Justice League, en studio Warner Bros. zou dit allemaal hebben toegelaten.

Ook collega Jason Momoa steunt Fisher bij zijn uitspraken. Volgens de Aquaman-acteur zou Warner Bros. eerder gelogen hebben. Het nieuws dat hij in gesprek zou zijn om Frosty the Snowman te spelen is volgens Momoa niet waar. Dit nepnieuws van Warner Bros. zou de aandacht weghalen bij de ernstige beschuldigingen van Fisher.

Of er daadwerkelijk heropnames plaats zullen vinden blijft dus nog even afwachten. Het lijkt er in ieder geval niet op dat Fisher hierbij aanwezig zal zijn. De Snyder Cut van Justice League verschijnt in 2021 op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO die vooralsnog alleen in de VS beschikbaar is.

Justice League (2017)
6.3
Bruce Wayne (Batman) werft zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen, geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Justice League' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesJustice League (2017)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten