Teaser van Netflix-serie 'Arsène Lupin' toont Omar Sy als dief

Teaser van Netflix-serie 'Arsène Lupin' toont Omar Sy als dief
25 september 2020 om 11:27

In de nieuwe Netflix-serie Arsène Lupin (2020– ) speelt Omar Sy een dief genaamd Arsène Lupin. De streamingdienst deelt zojuist de eerste teaser.

In de eerste beelden onthult Lupin dat hij een fortuin erfde, waaronder een boek dat "meer vertelt dan een verhaal"… De goedgeklede crimineel sluipt het Louvre binnen voor een grote klus. Is er iets te gek voor deze mysterieuze dief?

Bekijk hier de eerste teaser van Arsène Lupin:

De serie komt van de maker George Kay, die eerder al met Netflix samenwerkte aan de serie Criminal: United Kingdom (2020). De eerste drie afleveringen zijn geregisseerd door Louis Leterrier, van Now You See Me (2013) en The Incredible Hulk (2008).

Arsène Lupin is een bewerking van de 20e eeuwse Franse boekenreeks van Maurice Leblanc. De detectiveromans zijn eerder verfilmd, maar dit is de eerste keer dat een zwarte acteur de hoofdrol vertolkt.

Omar Sy zullen de meeste kennen van zijn rollen in Intouchables (2011) en Demain tout commence (2016). Naast Franse films speelde Sy ook vaak mee in Amerikaanse blockbusters zoals X-Men: Days of Future Past (2014) en Jurassic World (2015).

Arsène Lupin is vanaf januari 2021 te zien op Netflix, een precieze datum is nog niet bekend.

Arsène Lupin (2020– )
Serie gebaseerd op de vroege 20e eeuwse Franse detectiveromans van Maurice Leblanc over een dief met de naam Arsène Lupin.

Beeld: Still 'Arsène Lupin' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sArsène Lupin (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten