Vanavond op tv: Oscarwinnende film 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'

Vanavond op tv: Oscarwinnende film 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'
25 september 2020 om 11:59

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscarwinnende misdaadfilm Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017).

In Three Billboards Outside Ebbing, Missouri neemt Mildred (Frances McDormand) het heft in eigen handen doordat er maar geen dader wordt gevonden voor de moord op haar dochter. Ze plaatst controversiële boodschappen op reclameborden langs de weg, gericht aan politiehoofd Willoughby (Woody Harrelson).

De film is geregisseerd door Martin McDonagh, bekend van In Bruges (2008) en Seven Psychopaths (2012). De film won in 2018 twee Oscars voor het optreden van McDormand in de hoofdrol en voor Sam Rockwell als bijrol.

Bekijk hier de trailer van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
8.2
Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Frances McDormand) een gedurfde stap.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsThree Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten