'Justice League'-cast keert terug naar de set voor heropnames

'Justice League'-cast keert terug naar de set voor heropnames
24 september 2020 om 14:20

Regisseur Zack Snyder verzamelt de cast van Justice League (2017) voor nieuwe opnames. Deze heeft hij nodig voor de director's cut die hij volgend jaar uitbrengt op HBO Max. De opnames starten in oktober.

Zowel Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Henry Cavill (Superman) en Ray Fisher (Cyborg) keren terug voor de opnames. Jason Momoa (Aquaman) hoeft niet bij de heropnames te zijn. Het is enigszins opmerkelijk dat Fisher ook terugkeert op de set, aangezien hij in een ruzie met Warner Bros. verkeert om de beschuldigingen die hij maakte richting regisseur Joss Whedon, die het overnam van Snyder halverwege de productie van Justice League.

De director's cut van Snyder is zo lang, dat besloten is de film op te splitsen in vier afleveringen van elk ongeveer een uur. De heropnames in oktober zullen 'maar' een week duren, dus het lijkt erop dat Snyder niet heel veel extra materiaal nodig heeft. Toch kost het niet niks, de heropnames hebben een budget van zo'n 70 miljoen dollar gekregen. Een deel hiervan wordt gebruikt voor het opnieuw bewerken van het bestaande materiaal.

Justice League (2017)
6.3
Bruce Wayne (Batman) werft zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen, geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman.

De personages uit de DC-franchise leven ook voort na Justice League. Zo werd de trailer onthuld van Wonder Woman 1984 (2020), waarvan helaas de release is uitgesteld naar december. Ook werd bekend dat zowel Ben Affleck als Michael Keaton terugkeren als Batman in The Flash (2022). Wat betreft Henry Cavill gaat het gerucht dat hij een contract getekend zou hebben voor drie films waarin hij Superman speelt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

De director's cut van Justice League verschijnt in 2021 op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO die vooralsnog alleen beschikbaar is in de VS. Of en wanneer deze ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Justice League' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films AlgemeenJustice League (2017)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten