Regisseur Zack Snyder brengt zijn eigen versie van 'Justice League' uit

Regisseur Zack Snyder brengt zijn eigen versie van 'Justice League' uit
21 mei 2020 om 10:08
28 mei 2020 om 10:45

Na de release in 2017 verschijnt volgend jaar eindelijk de veelbesproken 'director's cut' van Justice League (2017). Zal de versie van regisseur Zack Snyder een groter succes zijn dan zijn voorganger?

Snyder wist in 2016 een groot deel van de film af te maken voordat hij wegens familieproblemen moest afhaken. Een groot deel van de post-productie en het bewerken van de film heeft hij aan Joss Whedon moeten overlaten. De twee botsende stijlen van de filmmakers die samenkomen, laten de fans doen geloven dat de film er veel beter uit had kunnen zien. En het schijnt dat Snyder een meer duistere film voor ogen had.

Snyder kondigde het nieuws aan tijdens een live Q&A op woensdag, dat hij hield naar aanleiding van een virtuele screening van zijn film Man of Steel (2013), met Henry Cavill als Superman.

Snyder had het niet alleen over zijn Justice League-versie, maar onthulde ook een aantal geheimen over Man of Steel. Zo vertelt hij dat de crew destijds de Kryptonian-set gebruikten als skateboard-park tot zijn vrouw Deborah Snyder hen liet stoppen. Ook ging hij in op easter eggs uit de film, zo zien we in het begin van Man of Steel een deels verwoeste maan vanaf Krypton; deze zou volgens Snyder beschadigd zijn door Doomsday in het verleden.

Justice League (2017)
6.3
Bruce Wayne (Batman) werft zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen, geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Justice League' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsMan of Steel (2013)Justice League (2017)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws