Geheime Marvel-film over vrouwelijke superheld in de maak bij Sony

Geheime Marvel-film over vrouwelijke superheld in de maak bij Sony
21 mei 2020 om 10:34

Sony werkte eerder samen met Marvel voor de films in het Spider-universum en zet hun samenwerking nu door met een nieuw project. Een geheime Marvel-film gaat geregisseerd worden door S.J. Clarkson, een echte Marvel-veteraan die eerder werkte aan The Defenders (2017) en Jessica Jones (2015–2019).

Alles dat we weten over de mysterieuze plannen is dat de film zou gaan draaien om een vrouwelijk Marvel-personage. Hoewel speculaties nog volop in gang zijn, wordt Madame Web vaak genoemd: een mutant met telepathische en toekomst voorspellende krachten uit het Spider-Man-universum. Charlize Theron en Amy Adams worden al gehint als mogelijke sterren voor de rol. Sony heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Voor Sony is het al langere tijd een prioriteit geweest om een dergelijke film met een vrouw in de hoofdrol te maken, vooral gezien de overvloed aan sterke vrouwelijke personages in de stripboeken. Het aannemen van Clarkson was voor hen de eerste stap om deze wens te verwezenlijken. De regisseur werkte hiervoor voornamelijk aan tv-series als Banshee (2013–2016), Bates Motel (2013–2017) en Succession (2018– ). Dit zal haar eerste grote speelfilm zijn.

Voorlopig is de studio nog even bezig met het verzamelen van cast en crew. En eerst staan de release van hun twee nieuwe films op de planning. Morbius (2020) zou eigenlijk komende juli in de bioscopen te zien zijn, maar is vanwege de coronacrisis verplaatst naar maart 2021. Voor Venom: Let There Be Carnage (2021) geldt ook uitstel, deze zal vanaf juni 2021 te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Spider-Man: Far From Home' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Bioscoop

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten