Netflix deelt eerste teaser van horrorserie 'Resident Evil: Infinite Darkness'

Netflix deelt eerste teaser van horrorserie 'Resident Evil: Infinite Darkness'
28 september 2020 om 09:05

Netflix onthult een nieuwe serie gebaseerd op de bekende Resident Evil-games: Resident Evil: Infinite Darkness (2021), een geanimeerde horrorserie.

Personages Leon Kennedy en Claire Redfield komen samen op Netflix in Infinite Darkness. In de eerste teaser zien we dat Leon zichzelf heeft getransformeerd en nu een pak draagt, terwijl Claire ongeveer hetzelfde rode jasje aanheeft als in Resident Evil 2. Het lijkt erop dat ze nog een uitbraak hebben ontdekt als ze zich door de duisternis wanen.

Bekijk hier de eerste teaser van Resident Evil: Infinite Darkness:

Netflix heeft verder nog geen details onthuld over het plot. De nieuwe serie is in ieder geval niet verbonden aan de live-actionserie van de game, die momenteel ook in ontwikkeling is bij Netflix. Hiervan bracht de streamingdienst vorige maand details naar buiten dat de serie Jade Wesker en Billie Wesker volgt in twee verschillende tijdlijnen in New Raccoon City.

Fans van Resident Evil hebben dus flink veel om naar uit te kijken. Zo komt ook de nieuwste game, Resident Evil Village in 2021 uit. Dit is een direct vervolg op Resident Evil 7: Biohazard.

De Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness verschijnt in 2021 op de streamingdienst, een precieze datum is nog niet bekend.

Resident Evil: Infinite Darkness (2021)
Een horror-actieserie gebaseerd op de verhalen van de twee populaire personages, Leon S. Kennedy en Claire Redfield.

Beeld: Still 'Resident Evil: Infinite Darkness' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sResident Evil: Infinite Darkness (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten