'Frozen 2' vier maanden eerder dan gepland op Disney+ te zien

'Frozen 2' vier maanden eerder dan gepland op Disney+ te zien
14 maart 2020 om 11:49

Nu er bijna dagelijks bioscoopreleases verplaatst worden vanwege het coronavirus lijkt het erop dat filmstudio's doorkrijgen dat we toch iets te kijken moeten hebben als we thuis opgesloten zitten.

Disney heeft inmiddels al meerdere bioscoopfilms uitgesteld maar komt nu met goed nieuws: Frozen 2 (2019) zal vanaf dinsdag 17 maart op Disney+ in Nederland te zien zijn!

De bioscoophit die sinds eind november in de Nederlandse bioscopen draait zou eigenlijk pas in juli te streamen zijn op het platform, maar Disney maakt nu bekend dat de film in verschillende landen al over een paar dagen te zien zal zijn. In sommige landen is de animatiefilm vanaf morgen (zondag 15 maart) al te zien en het lijkt erop dat Nederland 17 maart aan de beurt is.

De baas van Disney gaf de volgende verklaring:

Frozen 2 heeft het publiek over de hele wereld betoverd door de krachtige thema's van doorzettingsvermogen en het belang van familie; boodschappen die ongelooflijk belangrijk zijn in deze tijd. We zijn blij dat we dit hartverwarmende verhaal vroeg kunnen delen met onze Disney Plus-abonnees om er thuis van te genieten op elk apparaat.

Zodra de film daadwerkelijk te zien is op Disney+ vind je dat uiteraard terug op onze pagina met alle films en series nieuw op Disney+! De film is op dit moment ook nog in de bioscoop te zien.

Frozen 2 (2019)
6.9
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis en moet ze hopen dat haar krachten genoeg zijn...

Bekijk hier de trailer van Frozen 2:

Bekijk ook: alle films en series op Disney+

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'Frozen 2' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Disney+ BioscoopFrozen 2 (2019)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten