Apple brengt trailer uit voor Apple TV Plus-documentaire 'Beastie Boys Story' van Spike Jonze

Apple brengt trailer uit voor Apple TV Plus-documentaire 'Beastie Boys Story' van Spike Jonze
16 maart 2020 om 15:13

Spike Jonze maakte voor Apple TV+ een documentaire over de iconische hiphopgroep The Beastie Boys. The Beastie Boys hebben hun stempel gedrukt op de populaire muziekscene met hun experimentele hiphopstijl en zijn in de jaren 80 en 90 bekend geworden. In de documentaire Beastie Boys Story (2020) toont Jonze de muzikale reis van de Beastie Boys vanaf de opkomst naar hun roem, hun val en de erfenis die ze achterlieten. De trailer van de film kun je hieronder bekijken.

Documentaires over bands zijn meestal gemaakt uit een combinatie van archiefbeelden, concertbeelden en interviews met de leden of mensen uit hun omgeving. Maar met Beastie Boys Story kiest regisseur Spike Jonze voor een andere aanpak: hij brengt Beastie Boys-leden Mike Diamond en Adam Horovitz op het podium om hun eigen verhaal te vertellen aan een livepubliek. Tussen hun verhalen door worden de beelden van de band getoond.

Beastie Boys Story (2020)

Beastie Boys Story (2020)

Mike Diamond en Adam Horovitz vertellen je een intiem, persoonlijk verhaal over hun band en 40 jaar vriendschap in deze documentaire geregisseerd door hun oude vriend en medewerker en voormalig zaalmonitor, Spike Jonze.

Mocht het ondanks het coronoavirus doorgaan, dan zal Beastie Boys Story eerst in een aantal IMAX-zalen in de Verenigde Staten te zien zijn vanaf 2 april alvorens op Apple TV+ uitgebracht te worden op 24 april.

Beeld: still uit 'Beastie Boys Story' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Video's Apple TV+Beastie Boys Story (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten