Eerste beelden van nieuwe 'West Side Story'-film van Steven Spielberg onthuld

Eerste beelden van nieuwe 'West Side Story'-film van Steven Spielberg onthuld
16 maart 2020 om 16:28

Regisseur Steven Spielberg brengt het klassieke verhaal van West Side Story opnieuw op het witte doek, met een nieuwe kijk op de bekroonde musical die in december in de bioscopen moet gaan verschijnen. Bekijk de eerste beelden van de nieuwe film West Side Story (2020) hieronder.

Er zijn verschillende beelden van West Side Story onthuld, met de filmsterren Ansel Elgort als Tony, Rachel Zegler als Maria, Ariana DeBose als Anita, David Alvarez als Bernardo, en Rita Moreno als Valentina. Klik op onderstaande tweet om de afbeeldingen in groot formaat te bekijken.

Steven Spielberg maakt in zijn hoofd al heel lang een nieuwe West Side Story. Als jongen in Phoenix had hij eind jaren 50 alleen de soundtrack terwijl hij zich een beeld probeerde te vormen van de actie en de dans die daarmee gepaard zouden kunnen gaan. Hij vertelt aan Vanity Fair:

Mijn moeder was een klassieke pianist. Ons hele huis was bezaaid met klassieke muziekalbums, en ik groeide op omringd door klassieke muziek. 'West Side Story' was eigenlijk het eerste stuk populaire muziek dat bij onze familie ooit in huis mocht komen. Ik ben ermee weggelopen – dit was het album van de Broadway-musical uit 1957 – en ben er als kind helemaal verliefd op geworden. 'West Side Story' is die ene spookachtige verleiding geweest waar ik eindelijk aan heb toegegeven.

West Side Story (2020)

West Side Story (2020)

Een adaptatie van de musical uit 1957, 'West Side Story', over verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee tienerbendes van verschillende etnische achtergronden.

De film die in Nederland op 17 december moet gaan verschijnen, is zowel een romantisch verhaal als een misdaadverhaal. Het gaat over dromen die werkelijkheid worden, jonge mensen die zingen over de belofte van hun toekomstige leven, en die elkaar in een uitbarsting van geweld neerhalen. Het gaat over hoop en wanhoop, trots en vooroordelen, en een stel dat in het midden van de straten van New York de liefde vindt.

Beeld: Still van 'West Side Story' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsWest Side Story (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten