'Fargo' seizoen 4 uitgesteld

'Fargo' seizoen 4 uitgesteld
17 maart 2020 om 08:18

De productie van het vierde seizoen van de populaire serie Fargo (2014– ) is stilgelegd vanwege het coronavirus. Hierdoor is de releasedatum van het seizoen uitgesteld.

De populaire serie Fargo, die in Nederland op Netflix te zien is, is een anthologieserie (elk seizoen vertelt een zelfstandig verhaal) gebaseerd op de gelijknamige film van de Coen brothers, Fargo (1996).

De opnames van het vierde seizoen zijn eind oktober begonnen. In dit seizoen, dat zich afspeelt in Kansas City, Missouri, speelt Chris Rock de hoofdrol. Hij is de leider van een misdaadsyndicaat dat bestaat uit zwarte migranten die in de jaren 50 van de vorige eeuw naar het Noorden trekken vanwege de rassenscheidingswetten van Jim Crow. De migraten komen in conflict met de maffia van Kansas City. Naast Chris Rock zien we onder anderen Jason Schwartzman, Ben Whishaw en Jessie Buckley in dit seizoen.

FX, de productiemaatschappij van Fargo geeft de volgende verklaring over de productie:

Vanwege het uitstellen van de productie in verband met het coronavirus gaat de première van het vierde seizoen van de bekroonde FX-serie Fargo op zondag 19 april niet door. Een nieuwe premièredatum zal vastgesteld worden zodra de productie weer wordt hervat.

De eerste drie seizoenen van Fargo zijn op Netflix te zien!

Fargo (2014– )

Fargo (2014– )

'Fargo' is een anthologieserie geïnspireerd door de gelijknamige film van de Coen Brothers uit 1996. In ieder seizoen uit de serie wordt weer een ander verhaal behandeld over misdaad in de omgeving van het ijzige Minnesota.
8.9
Beeld: Still uit 'Fargo' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixFargo (2014– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten