'Frozen 2' nu te zien op Disney+

'Frozen 2' nu te zien op Disney+
17 maart 2020 om 10:58

Disney heeft vandaag Frozen 2 (2019) vervroegd op streamingplatform Disney+ uitgebracht. Hoewel het officiële persbericht van vorige week geen melding maakte van het coronavirus, sprak Disney de wens uit om families te verrassen met wat plezier en vreugde tijdens deze uitdagende periode.

De populaire film die sinds eind november in de Nederlandse bioscopen draaide zou eigenlijk pas in juli te streamen zijn op het platform, maar Disney kondigde vorige week al aan dat het de film eerder op Disney+ zou gaan uitbrengen.

Het officiële Twitter-kanaal van Disney+ Nederland bracht vandaag onderstaande tweet uit met feestelijke beelden van de film:

Ondertussen is Disney gedwongen om alle producties van zijn liveactionfilms te stoppen als gevolg van de groeiende zorgen omtrent COVID-19.

Het werk aan Marvel's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021), The Little Mermaid, Untitled Home Alone Reboot (2020), Guillermo del Toro's Nightmare Alley, Peter Pan & Wendy, Shrunk, en Ridley Scott's The Last Duel (2021) is neergelegd.

In een officiële verklaring zei de studio dat de productie voor een korte periode zou worden stopgezet, maar het blijft onduidelijk wanneer het werk aan de projecten zal worden hervat. Disney’s verklaring luidt:

Hoewel er geen bevestigde gevallen zijn van COVID-19 bij onze producties, hebben we, na afweging van de huidige omgeving en de belangen van onze cast en crew, de beslissing genomen om de productie van enkele van onze liveactionfilms voor een korte periode te pauzeren. We zullen de situatie blijven beoordelen en zo snel mogelijk alles proberen te hervatten.

Disney heeft ook de release van de langverwachte liveactionfilm Mulan (2020) uitgesteld, die vanaf eind maart in de bioscopen te zien zou zijn.

Frozen 2 (2019)
6.9
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis en moet ze hopen dat haar krachten genoeg zijn...

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'Frozen 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Disney+Frozen 2 (2019)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten