Netflix toont eerste teaser van animatieserie gericht op volwassenen 'The Midnight Gospel'

Netflix toont eerste teaser van animatieserie gericht op volwassenen 'The Midnight Gospel'
17 maart 2020 om 12:59

Netflix heeft de eerste teaser voor de geanimeerde serie met de titel The Midnight Gospel (2020) uitgebracht. De serie is gericht op volwassenen en komt van de maker van Adventure Time (2010–2018) Pendleton Ward en van Duncan Trussell.

In The Midnight Gospel doorkruist en verkent een ruimtevaarder genaamd Clancy gekke werelden in zijn multiversumsimulator. Hij gaat er op zoek naar antwoorden op existentiële vragen over leven, dood en alles daartussenin, terwijl hij wezens die in andere werelden leven interviewt door zijn extra-dimensionale huis te verlaten.

The Midnight Gospel (2020)

The Midnight Gospel (2020)

Clancy is een ruimtevaarder die een multiversumsimulator gebruikt om wezens te bevragen die in andere werelden leven.

De korte, kleurrijke, levendige teaser onthult dezelfde absurde ontwerpen en animatiegeest als Adventure Time, maar dan een stuk meer gericht op volwassenen, met meer bloed en gevloek. Er is een heel scala aan multidimensionale wezens te zien, waaronder kleine clownwezens, een katachtige heerser die op een troon zit en een afgehakt hoofd dat met een vrouw zoent. Bekijk de teaser hieronder:

The Midnight Gospel moet een aanvulling gaan worden op andere animatieseries gericht op volwassenen die nu al op Netflix te zien zijn, waaronder BoJack Horseman (2014–2020), Big Mouth (2017– ) en Tuca & Bertie (2019).

De serie bestaat uit acht afleveringen en zal op 20 april in première gaan op Netflix.

Beeld: Still uit 'The Midnight Gospel' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Midnight Gospel (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten