Productie seizoen 4 'The Crown' ondervindt geen hinder van coronavirus

Productie seizoen 4 'The Crown' ondervindt geen hinder van coronavirus
17 maart 2020 om 16:40

Keep Calm and Carry On lijkt de mantra te zijn achter de laatste week van de productie van seizoen 4 van de Netflix-serie The Crown (2016– ). Er is nog geen releasedatum voor het nieuwe seizoen bekend, maar het lijkt erop dat alles op schema ligt.

Deadline meldt dat de productie van seizoen 4 van The Crown voortgezet wordt. Left Bank Pictures heeft ervoor gekozen om de laatste beelden te schieten. Dat zou goed nieuws moeten zijn voor de fans van de serie en voor Netflix in het algemeen.

Netflix is naar verluidt in gesprek geweest met onafhankelijke producenten over de vraag of hun producties al dan niet stilgelegd zouden moeten worden terwijl de situatie rondom het coronavirus zich ontwikkelt. Het streamingplatform heeft onlangs in het Verenigd Koninkrijk de productie van The Witcher (2019– ) voor (minimaal) twee weken stilgelegd, maar dat is slechts een druppel op de gloeiende plaat van de wereldwijde contentcreatie van de streamingdienst.

The Crown (2016– )

The Crown (2016– )

'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.
8.7

Claire Foy keert terug in seizoen 4 als koningin Elizabeth II, net als Olivia Colman, in het verhaal dat zich afspeelt in de jaren 80. Verwacht de introductie van prinses Diana en de eerste vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk, Margaret Thatcher, met daarnaast introducties van prins William en prins Harry. Gillian Anderson zal de hoofdrol spelen als Thatcher met Emma Corrin die Diana speelt.

Er is op dit moment nog geen releasedatum bekend voor het nieuwe, vierde seizoen van The Crown.

Beeld: Still uit 'The Crown' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Crown (2016– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten