Vanavond op tv: Hilary Swank in 'You're Not You'

Vanavond op tv: Hilary Swank in 'You're Not You'
14 oktober 2020 om 12:44

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de dramafilm You're Not You (2014) met Hilary Swank.

In You're Not You leidt Kate (Swank) aan de ziekte ALS waardoor ze niet alles meer zelf kan doen. Om haar te helpen in het dagelijks leven besluit ze de doelloze studente Bec (Emmy Rossum) in te huren. Wat voor Bec begint als een bijbaantje, verandert al snel in een levensingrijpende ervaring.

De dramafilm is geregisseerd door George C. Wolfe, die eerder de films Lackawanna Blues (2005) en The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) maakte. Binnenkort is zijn nieuwste film te zien op Netflix: Ma Rainey's Black Bottom (2020), tevens de laatste film van de onlangs overleden Chadwick Boseman.

Bekijk hier de trailer van You're Not You:

You're Not You is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL8. De film is nu ook te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Heb je You're Not You al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

You're Not You (2014)
7.3

You're Not You (2014)

drama • George C. Wolfe
Met Hilary Swank en Emmy Rossum
Kate lijdt aan de ziekte ALS waardoor ze niet meer zo mobiel is. Ze besluit daarom Bec, een doelloze en zelfingenomen studente, in te huren om haar te verzorgen, ondanks de bezwaren van haar man.
Beeld: Still 'You're Not Your' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsYou're Not You (2014)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws