Vanavond op tv: mysterieuze thriller 'The Sixth Sense' met Bruce Willis

Vanavond op tv: mysterieuze thriller 'The Sixth Sense' met Bruce Willis
18 oktober 2020 om 11:28

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de mysterieuze thriller The Sixth Sense (1999) met Bruce Willis.

In The Sixth Sense neemt Dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis) de taak op zich om een jongetje te helpen dat geesten ziet. De jonge Cole (Haley Joel Osment) heeft veel last van zijn bovennatuurlijke krachten en hoopt dat Dr. Crowe hem kan helpen, maar al snel wordt Malcolm geconfronteerd met een moeilijke waarheid.

De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan, bekend van films als Lady in the Water (2006), After Earth (2013) en Split (2016). The Sixth Sense werd in 2000 genomineerd voor zes Oscars en staat op plaats 19 in onze lijst top 100 thrillers aller tijden.

Bekijk hier de trailer van The Sixth Sense:

The Sixth Sense is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. De film is nu ook te zien via Pathé Thuis. Heb je The Sixth Sense al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

The Sixth Sense (1999)
8.1
Dr. Malcolm Crowe, een kinderpsycholoog, neemt de taak op zich om een jongetje te genezen dat geesten ziet. Het jongetje, Cole, heeft door z'n gave veel problemen op school en met z'n moeder.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Sixth Sense' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsThe Sixth Sense (1999)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten