Netflix-film 'The Harder They Fall' stilgelegd vanwege COVID-19

Netflix-film 'The Harder They Fall' stilgelegd vanwege COVID-19
18 oktober 2020 om 12:37

De opnames van Netflix-film The Harder They Fall (2021) zijn stilgelegd. Op de set van de western waarin onder andere Idris Elba en Regina King meespelen, is een geval van COVID-19 geconstateerd, waardoor de productie niet door kan gaan.

Het is op dit moment niet ongewoon dat series en films stilgelegd worden vanwege COVID-19. Afhankelijk van de manier waarop er gewerkt wordt, wordt soms enkele een deel van de productie stilgelegd. Zo werd onlangs nog Jurassic World: Dominion (2021) stilgelegd, maar kan er achter de schermen wel nog doorgewerkt worden, omdat de crew daar gescheiden blijft van bijvoorbeeld de acteurs.

The Harder They Fall volgt een vogelvrij verklaarde man die erachter komt dat de man die zijn ouders vermoord heeft, vrijgekomen is uit de gevangenis. Hij vormt een groep die erop uit is om wraak te nemen. Jeymes Samuel is de regisseur en het script is van de hand van Boaz Yakin. In de film zullen ook Jonathan Majors, Zazie Beetz, LaKeith Stanfield en Delroy Lindo te zien zijn.

The Harder They Fall (2021)
Nat Love ontdekt dat de man die zijn ouders twee decennia geleden heeft vermoord, uit de gevangenis wordt vrijgelaten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Bastille Day' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films AlgemeenThe Harder They Fall (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten