Nieuw op Amazon Prime Video: Margot Robbie als Harley Quinn in 'Birds of Prey'

Nieuw op Amazon Prime Video: Margot Robbie als Harley Quinn in 'Birds of Prey'
18 oktober 2020 om 13:18

Vanaf dit weekend kijk je op Amazon Prime Video naar Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020). Daarin keert Margot Robbie terug als Harley Quinn. Na haar breuk met de Joker is ze op zoek naar emancipatie en moet ze op de weg daarnaartoe ook nog de vijanden die ze gemaakt heeft zien te verslaan.

Het personage Harley Quinn was al eerder te zien in Suicide Squad (2016), maar die film flopte. Met Birds of Prey heeft Robbie gelukkig de kans gekregen om haar personage wel recht te doen. Kijk de trailer hieronder:

Naast Robbie is de gehele cast de moeite waard om de film voor te kijken. Harley Quinn wordt in haar avonturen bijgestaan door Renee Montoya (Rosie Perez), The Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollet) en Cassandra Cain (Ella Jay Basco). Daarnaast wordt haar tegenstander Roman Sionis gespeeld door niemand anders dan Ewan McGregor.

Birds of Prey is nu te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je hier terecht.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)
6.1
Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Birds of Prey' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsBirds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten