Noémie Merlant wordt verliefd op een attractie in trailer Belgische film 'Jumbo'

Noémie Merlant wordt verliefd op een attractie in trailer Belgische film 'Jumbo'
19 maart 2020 om 10:07
20 maart 2020 om 14:24

Gusto Entertainment heeft de trailer uitgebracht voor de Belgische arthousefilm Jumbo (2020). In de film staat de vraag centraal of je als mens verliefd kunt worden op een pretparkattractie. De trailer kun je hieronder bekijken.

In Jumbo werkt de jonge verlegen Jeanne (Noémie Merlant) in een pretpark. Ze is gefascineerd door draaimolens en woont nog steeds thuis bij haar moeder. Maar dan ontmoet ze Jumbo, de nieuwe topattractie van het park en is het liefde op het eerste gezicht.

De Belgische jeugdfilm, geschreven en geregisseerd door Zoé Wittock, ging in januari in première op het Sundance Film Festival in de Verenigde Staten.

Op het filmfestival van Berlijn is de 93 minuten durende film al in de prijzen gevallen. De film won bij het festival de prijs in de categorie 'Generation 14Plus', een categorie die specifiek gericht is op jongeren.

Jumbo (2020)

Jumbo (2020)

Hij is sterk, en straalt in alle kleuren van de regenboog. Met zijn vele armen gooit hij Jeanne de lucht in, terwijl hij haar stevig vasthoudt.
6.6

Vanwege de aangescherpte veiligheidsregels rondom het coronavirus en de sluiting van alle Nederlandse bioscopen is besloten om Jumbo exclusief online in 28 filmtheaters uit te brengen. Dat gebeurt via het platform Picl. Voor Cinevillepashouders is de film ook te zien via Vitamine Cineville.

Beeld: Still uit 'Jumbo' via FilmDepot

Meer over:

Video's Films BioscoopJumbo (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten