HBO stelt geplande reünie serie 'Friends' uit vanwege coronavirus

HBO stelt geplande reünie serie 'Friends' uit vanwege coronavirus
19 maart 2020 om 10:40

De productie van de special van Friends (1994–2004) is stilgezet, meldt Variety. Het was de bedoeling dat de Friends-special binnen een week zou worden gefilmd, maar dat wordt nu op zijn vroegst in mei. De special is de laatste in een lange reeks van film- en tv-producties die zijn vertraagd door de aanhoudende pandemie.

Er wordt al maanden aan de Friends-reünie gewerkt, maar in februari werd deze officieel aangekondigd. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer keren allemaal terug voor deze reünie, die gefilmd wordt op de originele soundstage van Friends, Stage 24, op de Warner Bros. Studio in Burbank.

Het was de bedoeling dat de Friends-reünie de lancering van streamingdienst HBO Max in mei zou gaan helpen. HBO Max zal namelijk − in ieder geval in de Verenigde Staten − ook de exclusieve plek zijn waar alle 10 seizoenen van de geliefde komedieserie te zien zullen zijn.

WarnerMedia betaalde naar verluidt meer dan 400 miljoen dollar voor de rechten op de serie, waarbij Netflix werd overboden.

Friends (1994–2004)
8.9

Friends (1994–2004)

komedie / romantiek • David Crane en Marta Kauffman
Met Jennifer Aniston en Courteney Cox
De serie 'Friends' draait om het dagelijks leven van zes vrienden in New York: Rachel Green (Jennifer Aniston), Ross Geller (David Schwimmer), Monica Geller (Courteney Cox), Chandler Bing (Matthew Perry), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Phoebe Buffay (Lisa Kudrow).
Beeld: Still uit 'Friends' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Films Video on demand HBO MaxFriends (1994–2004)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws