Disney+ deelt nóg een teaser van het nieuwe seizoen van 'The Mandalorian'

Disney+ deelt nóg een teaser van het nieuwe seizoen van 'The Mandalorian'
20 oktober 2020 om 08:55

Het is bijna zover: het tweede seizoen van The Mandalorian (2019– ) is vanaf eind deze maand te zien. Disney+ weet als geen ander hoe ze ons een beetje warm moeten houden voor de nieuwe serie, en deelt nóg een teaser van de Star Wars-spin-off.

De korte video ging gisteren in première op de Amerikaanse televisie en biedt een klein beetje extra context bij de scènes die we in de eerdere teasers zagen. Kijk de special look hier:

Naast de cast uit het eerste seizoen zullen in het tweede seizoen van de serie onder anderen Rosario Dawson, Katee Sackhoff, Michael Biehn en Timothy Olyphant meespelen. De regie van de serie ligt bij een compleet team, waaronder Dave Filoni, Rick Famuyiwa en Bryce Dallas Howard. Zij schreven alledrie ook mee aan het eerste seizoen.

The Mandalorian (2019– )
8.7
Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum.'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.We volgen de belevenissen van een eenzame premiejager aan de randen van het sterrenstelsel, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.

Het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt op 30 oktober 2020 op Disney+, waar het eerste seizoen nu al te zien is. De pre-productie van een derde seizoen is ook al bezig, maar Disney heeft nog niet bevestigd dat die verlenging er ook echt komt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Mandalorian' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+The Mandalorian (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree