Chadwick Boseman schittert in de trailer van Netflix-film 'Ma Rainey's Black Bottom'

Chadwick Boseman schittert in de trailer van Netflix-film 'Ma Rainey's Black Bottom'
19 oktober 2020 om 21:54

Netflix deelt zojuist de eerste trailer van het muzikale drama Ma Rainey's Black Bottom (2020), de laatste film van de onlangs overleden acteur Chadwick Boseman.

In 1927 vindt er in Chicago een opnamesessie plaats. De witte platenbazen zijn erop gebrand om de legendarische Ma Rainey (Viola Davis), ook wel de 'Moeder van de blues', hun wil op te leggen. Terwijl de band wacht in de claustrofobische repetitieruimte, spoort de ambitieuze trompettist Levee (Chadwick Boseman) zijn medemuzikanten aan tot een uitbarsting van verhalen die de loop van hun levens voorgoed zullen veranderen.

Bekijk hier de trailer van Ma Rainey's Black Bottom:

De Netflix-film wordt geregisseerd door George C. Wolfe en is gebaseerd op het toneelstuk van de Pulitzer Prijs-winnaar August Wilson. Het muzikale drama wordt geproduceerd door Denzel Washington. Naast Boseman en Davis spelen ook Glynn Turman, Colman Domingo en Michael Potts mee in de film.

Ma Rainey's Black Bottom is vanaf 18 december te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Ma Rainey's Black Bottom (2020)
'Ma Rainey Black Bottom' speelt zich af in de jaren 20 en is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk. Levee (Chadwick Boseman) is een getalenteerde trompettist die een oogje heeft op de vriendin van Rainey.

Beeld: Still 'Ma Rainey's Black Bottom' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sMa Rainey's Black Bottom (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree