Gerucht: 'Spider-Man 3'-titel en -schurk onthuld

Gerucht: 'Spider-Man 3'-titel en -schurk onthuld
20 maart 2020 om 09:54

Over het vervolg op de Spider-Man-films met Tom Holland, dat pas vanaf augustus 2021 in de bioscoop draait, heeft Marvel nog geen details bekendgemaakt. Een goede bron binnen de productie onthult nu de nieuwe titel en de grote schurk van Spider-Man 3.

Na Spider-Man: Homecoming (2017) en Spider-Man: Far From Home (2019) zou de derde film Spider-Man: Home Run gaan heten, zo beweert de anonieme bron. De mogelijke nieuwe titel sluit aan op het einde van Spider-Man 2 waarin Peter Parker van moord wordt beschuldigd en zijn identiteit openbaar wordt gemaakt. De jonge superheld moet op de vlucht.

Daarnaast zou volgens de bron Kraven the Hunter de grote schurk zijn in de film. Kraven is een bekende vijand van Spider-Man in de comics en heeft als doel Peter Parker te vangen, om zo te laten zien dat hij de beste jager aller tijden is. Hoe betrouwbaar deze geruchten zijn, komen we pas achter als Marvel officieel iets bekendmaakt.

Tom Holland staat zelf ook bekend om het naar buiten brengen van geheime Marvel-informatie. Eerder verklapte hij al dat Zendaya terugkomt als MJ:

In Spider-Man 3 speelt Zendaya zeker weten mee. Wat betreft de relatie tussen Peter en MJ, ik weet niet hoe dat verder gaat.

Ook liet de acteur weten dat ze in juli beginnen met filmen in Atlanta. Of dit nog door kan gaan vanwege het coronavirus is afwachten. Inmiddels hebben vele andere producties, zoals Mission: Impossible 7 (2021) en The Batman (2021), de opnames stilgelegd.

Beeld: Still uit 'Spider-Man: Far From Home' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsUntitled Spider-Man Sequel (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten