'The Letter for the King' ('De Brief voor de Koning') vanaf nu te zien op Netflix

'The Letter for the King' ('De Brief voor de Koning') vanaf nu te zien op Netflix
20 maart 2020 om 10:33

De jeugdserie The Letter for the King (2020), gebaseerd op het boek De brief voor de koning uit 1962 geschreven door Tonke Dragt, is vanaf vandaag te zien op Netflix.

De serie slaat een wat andere weg in dan het originele verhaal. Er zijn meerdere verhaallijnen en fantasie-elementen spelen een belangrijke rol. Je kunt dus zeggen dat de serie vooral geïnspireerd is op het boek van Tonke Dragt dan dat het een direct adaptatie is.

The Letter for the King (2020)

The Letter for the King (2020)

'The Letter for the King' ('De Brief voor de Koning') is het verhaal van een meedogenloze prins die de wereld in duisternis dreigt te storten, wanneer een jonge ridder in opleiding, genaamd Tiuri (Amir Wilson), aan een epische zoektocht begint om een geheime brief aan de koning af te leveren.
5.9

In The Letter for the King gaat de tiener Tiuri (Amir Wilson) door het proces om ridder te worden en wordt daarin meegesleurd in een gevaarlijke missie om een brief aan de koning af te leveren. Tiuri's zoektocht kan de wereld redden van een slechte prins, gespeeld door de Nederlander Gijs Blom, die op macht en vernietiging uit is. Bekijk de trailer hieronder.

De serie is gemaakt door Will Davies en naast Wilson en Blom zijn onder anderen Ruby Ashbourne Serkis en Thaddea Graham te zien, samen met twee personen die we van The Lord of the Rings kennen, David Wenham, die Faramir speelde, en Andy Serkis, die Gollum speelde.

Het eerste seizoen is vanaf vandaag te zien op Netflix en bestaat uit slechts zes afleveringen, dus het is goed mogelijk deze serie in één keer te bingewatchen!

Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten