Duitse serie 'Barbaren' van 'Vikings'-regisseur Steve Saint Ledger nu te zien op Netflix

Duitse serie 'Barbaren' van 'Vikings'-regisseur Steve Saint Ledger nu te zien op Netflix
23 oktober 2020 om 06:57

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de nieuwe Duitse-serie Barbaren (2020– ). De zes afleveringen vertellen het verhaal van de slag in het Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. tussen de Germaanse stammen en het Romeinse Rijk.

De rivaliserende Germanen moeten voor het eerst samenwerken om hun thuisland te behouden. Tijdens deze waargebeurde slag proberen de Germanen de opmars van de Romeinen in het Noorden tegen te houden. Bekijk hier het spektakel in de trailer van Barbaren:

Vikings-regisseur Steve Saint Ledger nam de regie van de Duitse Netflix-serie op zich samen met Barbara Eder. Onder andere door Ledgers verbondenheid aan het project wordt de serie in Duitsland al bestempeld als de Duitse versie van de grote hit Vikings. Ook worden er nu al vergelijkingen gemaakt met de Netflix-hit The Witcher (2019– ).

Barbaren is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Barbaren (2020– )
7.3
Tijdens de slag in het Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. wordt het lot van drie mensen met elkaar verbonden wanneer de Germaanse stammen proberen de expansie van het Romeinse Rijk tot staan te brengen.

Beeld: Still 'Barbaren' via Netflix/Katalin Vermes

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBarbaren (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree