Tom Holland ontmoet 'Nathan Drake'-acteur Nolan North op de set van 'Uncharted'

Tom Holland ontmoet 'Nathan Drake'-acteur Nolan North op de set van 'Uncharted'
22 oktober 2020 om 15:58
22 oktober 2020 om 17:04

Nolan North, de man die Nathan Drake speelt in de Uncharted-games, plaatst op Instagram een foto waarop hij met Tom Holland te zien is op de set van Uncharted (2021). "Ik kan niet gelukkiger zijn dat jij Nathan Drake bent," schrijft hij erbij.

Holland neemt namelijk de rol van North op zich voor de verfilming van de game. Hopelijk heeft de Nathan Drake-veteraan genoeg tips gegeven aan de Spider-Man-acteur om hem zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op zijn rol.

Naast Holland speelt Mark Wahlberg ook mee als de mentor van Nathan, oftewel Sully. Al eerder kwamen een aantal setfoto's naar buiten waarop de twee volledig in personage te zien waren. Er klonk toen veel kritiek omdat ze niet zouden lijken op de originele personagess in de game. North lijkt daar geen moeite mee te hebben en wenst Holland succes.

De film Uncharted is een prequel en speelt zich af voor de gebeurtenissen in de bekende game. Naast de twee hoofdrolspelers is niemand minder dan Antonio Banderas gecast als schurk. Ruben Fleischer, bekend van Venom (2018) en Zombieland (2009), regisseert de film. De release van Uncharted staat gepland voor 15 juli 2021. Volgens het Instagramverhaal van Holland zijn ze nu bezig met de laatste twee filmdagen, de acteur plaatst zojuist ook een foto van zichzelf als Nate.

Uncharted (2021)
'Uncharted' is een prequel voor de games, met in de hoofdrol Tom Holland als een jongere Drake, die ons details laat zien over hoe hij Sully heeft ontmoet en bevriend is geraakt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Pilgrimage' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesUncharted (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree