Meryl Streep en James Corden swingend in de teaser trailer van Netflix-musical 'The Prom'

Meryl Streep en James Corden swingend in de teaser trailer van Netflix-musical 'The Prom'
22 oktober 2020 om 16:38

Regisseur Ryan Murphy nodigt ons uit voor een muzikale voorstelling met de eerste teaser trailer van The Prom (2020), waarin een groep buitenbeentjes van Broadway twee tieners te hulp schieten en de strijd aangaan tegen ongerechtigheid.

The Prom is gebaseerd op een Broadwaymusical die in 2018 in première ging. Hierin worden vier acteurs van Broadway gevolgd als ze naar het conservatieve Indiana afreizen om een lesbische student te helpen die werd geweigerd op het gala. De musical werd genomineerd voor zes Tony Awards. Of Netflix dit succes kan evenaren zal in december moeten blijken.

De eerste teaser is in ieder geval flitsend, swingend en gezellig. Daarnaast barst het van het acteertalent met grote namen als Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman en Keegan-Michael Key.

Bekijk hier de teaser trailer van The Prom:

De komediemusical wordt geregisseerd door Ryan Murphy, regisseur van onder andere Eat Pray Love (2010), The Normal Heart (2014) en maker van de nieuwe Netflix-horrorserie Ratched (2020– ).

The Prom gaat 11 december in première op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Prom (2020)
Tiener Emma wil haar vriendin Alyssa meenemen naar de prom, maar ze worden als koppel geweigerd. Daarop komt een groep van Broadway excentriekelingen ze te hulp om de ongerechtigheid te bestrijden.

Beeld: Still 'The Prom' via Melinde Sue Gordon/Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Prom (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree