Officiële trailer van de western 'News of the World' met Tom Hanks nu te zien

Officiële trailer van de western 'News of the World' met Tom Hanks nu te zien
22 oktober 2020 om 17:45

In de eerste officiële trailer van News of the World (2020) neemt Tom Hanks de zorg op zich van een jong meisje die zijn taal niet spreekt. Samen met haar reist hij het wilde westen door.

Kapitein Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks) vindt een jong meisje (gespeeld door de 12-jarige Duitse Helena Zengel) als enige overlevende naast een verbrijzelde koets. Ze kan praten, maar spreekt niet zijn taal. Jefferson moet uitzoeken wie ze is en haar in veiligheid brengen, maar dat blijkt nog gevaarlijker te zijn dan hij dacht. Het jonge meisje werd als peuter namelijk gevonden door de Kiowa-stam die haar besloot op te voeden. Het is hun taal die ze spreekt en ze kent hen ook alleen als haar familie.

Bekijk hier de trailer van News of the World:

De western is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paulette Jiles uit 2016; desondanks heeft de nieuwe film ook veel weg van The Searchers (1956), de film van John Ford waarin John Wayne de jonge Nathalie Wood probeert te redden van een stam die voor haar zorgt.

News of the World is in Nederland vanaf donderdag 28 januari 2021 in de bioscoop te zien.

News of the World (2020)
Vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog reist Captain Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), een veteraan van drie oorlogen, van dorp naar dorp om het nieuws te delen over presidenten, koninginnen, vetes, catastrofes en avonturen van over de hele wereld.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'News of the World' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopNews of the World (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree