Korte 'Frozen'-film met Olaf in de spotlight nu te zien op Disney+

Korte 'Frozen'-film met Olaf in de spotlight nu te zien op Disney+
23 oktober 2020 om 15:46

Een introductie heeft de Frozen-franchise allang niet meer nodig. Maar hoofdpersonage Olaf zou zichzelf graag nog wel even voorstellen aan zijn kijkers. In de nieuwe korte film Once Upon a Snowman (2020), die vanaf vandaag te zien is op Disney+, volgen we het levensverhaal van de vrolijke sneeuwman.

Het besneeuwde universum van Elsa, Anna en Kristoff is door jong en oud in het hart gesloten, en het komische personage Olaf daarbij. Maar eigenlijk weten we maar weinig van hem. Wat gebeurde er met hem nadat Elsa hem liet gaan? Hoe ontmoette hij de andere personages? En hoe kan het dat een sneeuwman van de zomer houdt? Kijk de trailer van Het Verhaal van Olaf, zoals de film in het Nederlands heet, hier:

De korte film is geregisseerd door Dan Abraham en Trent Correy, en hoewel het sneeuwmanverhaal maar 8 minuten duurt, wordt diepgang niet geschuwd. Dat maakt Once Upon A Snowman dan ook geschikt voor kijkers van alle leeftijden. De short zal niet in de bioscopen te zien zijn, maar is vanaf vandaag exclusief te zien op Disney+.

Once Upon a Snowman (2020)
7.0
Wat gebeurde er met Olaf in de momenten nadat Elsa hem heeft gebouwd en nadat ze hem “losliet” en haar ijspaleis creerde?

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Het Verhaal van Olaf' via TMDb
Tekst: Disney+

Meer over:

Disney+ Films Disney+-tipsOnce Upon a Snowman (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree