Scarlett Johansson speelt de hoofdrol in nieuw 'Bride of Frankenstein'-drama van Apple

Scarlett Johansson speelt de hoofdrol in nieuw 'Bride of Frankenstein'-drama van Apple
23 oktober 2020 om 13:38

Scarlett Johansson zal voor Apple een nieuw sciencefictiondrama produceren: Bride. De Black Widow-actrice speelt zelf de hoofdrol in het nieuwe project dat is afgeleid van Bride of Frankenstein (1935).

Bride vertelt het verhaal van een vrouw die is gemaakt als een ideale echtgenote, een obsessie van een briljante ondernemer. Maar als ze haar schepper afwijst, wordt ze gedwongen om te vluchten en wordt ze geconfronteerd met een wereld die haar als een monster ziet. Terwijl ze op de vlucht is, vindt ze haar ware identiteit.

Johansson produceert de film samen met Jonathan Lia via hun bedrijf These Pictures. Bride zal geregisseerd worden door Sebastián Lelio, Chileense regisseur van de Oscarwinnende film Una mujer fantástica (2017). Lauren Schuker Blum en Rebecca Angelo, schrijfsters van Orange Is the New Black (2013–2019), werken samen met Lelio aan het script.

Johansson werd dit jaar genomineerd voor twee Oscars, voor haar hoofdrol in Marriage Story (2019) en voor haar bijrol in Jojo Rabbit (2019) van regisseur Taika Waititi. De actrice kijkt erg uit naar het Apple-project.

Het is de hoogste tijd voor Bride om uit de schaduw van haar mannelijke tegenhanger te treden en alleen te staan. Samen met Rebecca Angelo en Lauren Schuker Blum zijn Sebastian [Lelio] en ik erg opgewonden om deze klassieke antiheldin te emanciperen en haar verhaal te reanimeren om de verandering die we vandaag zien te weerspiegelen.

Bride
'Bride' vertelt het verhaal van een vrouw die is gemaakt als een ideale echtgenote, een obsessie van een briljante ondernemer.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Lucy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Apple TV+Bride

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree