FX brengt trailer uit voor 'What We Do in the Shadows' seizoen 2

FX brengt trailer uit voor 'What We Do in the Shadows' seizoen 2
21 maart 2020 om 12:50

FX brengt de trailer uit voor het tweede seizoen van de komedieserie What We Do in the Shadows (2019– ), waarmee de terugkeer van de door Taika Waititi en Jermaine Clement geproduceerde serie wordt ingeluid.

In het tweede seizoen keert de volledige cast terug samen met een paar nieuwe verrassingen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Jermaine Clement en Taika Waititi What We Do in the Shadows (2014) en volgt vier vampieren die huisgenoten zijn in het huidige New York City. Waititi en Clement spelen ook een hoofdrol in de film, maar nemen de rol van uitvoerend producent op zich in de serie.

What We Do in the Shadows (2019– )

What We Do in the Shadows (2019– )

Een documentair kijkje in het dagelijkse (of liever gezegd, nachtelijke) leven van vampieren in Staten Island die al honderden en honderden jaren samen "leven".
8.4

In What We Do in the Shadows wordt het verhaal vertelt van de vampieren Nandor the Relentless, Laszlo Cravensworth, zijn vrouw Nadja, en Colin, een energievampier. De sympathieke menselijke dienaar Guillermo leeft daarnaast met ze samen.

De grote onthulling aan het einde van seizoen 1 was dat Guillermo (Harvey Guillén) een directe afstammeling is van Abraham Van Helsing, een beroemde vampierjager die Bram Stoker creëerde voor zijn roman Dracula uit 1897.

De trailer laat zien dat Guillermo meer over zijn beroemde afkomst te weten komt, maar onthult ook dat hij nog steeds toegewijd is aan zijn bloedzuigende meesters. Bekijk de trailer hieronder.

Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou en Mark Proksch zullen wederom te zien zijn als Nandor, Laszlo, Nadja en Colin. What We Do in the Shadows keert op woensdag 15 april 2020 terug op de Amerikaanse televisiezender FX en daarmee ook op Hulu.

Beeld: Still uit 'What We Do in the Shadows' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's SeriesWhat We Do in the Shadows (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten