Lily Collins en Simon Pegg te zien in eerste trailer 'Inheritance'

Lily Collins en Simon Pegg te zien in eerste trailer 'Inheritance'
21 maart 2020 om 09:41

VVS Films & Vertical Ent. brengen de eerste trailer naar buiten voor de bizarre thriller Inheritance (2020). De eerste beelden beloven veel goeds.

Het hoofd van een invloedrijke familie overlijdt plotseling. Hij laat aan zijn vrouw en dochter een shockerende erfenis na die hun levens dreigt te verwoesten. Dochter Lauren (Lily Collins) krijgt een usb-stick en een sleutel die haar naar de kelder van het landgoed leiden. Daar vindt ze een man (Simon Pegg) vastgebonden aan een ketting. Wat hield haar vader voor de familie verborgen?

Bekijk hier de trailer van Inheritance:

Voor deze rol moest Pegg zich 6 maanden lang voorbereiden. Hij viel 12 kilo af en bracht zijn vetpercentage terug tot 8%. Begin maart toonde de Britse acteur zijn heftige transformatie op Twitter.

Inheritance is de tweede speelfilm van regisseur Vaughn Stein, die in 2018 ook al met Simon Pegg werkte voor Terminal. De film zou oorspronkelijk uitkomen tijdens het Tribeca Film Festival in april dit jaar, maar vanwege het coronavirus gaat het evenement niet door, net als het Cannes Film Festival in mei. VVS Films & Vertical Ent. brengen Inheritance 15 mei uit in een beperkt aantal bioscopen en zetten de film beschikbaar on demand. Hoe en wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

Inheritance (2020)
5.5

Inheritance (2020)

thriller • Vaughn Stein
Met Lily Collins en Connie Nielsen
Beeld: Still uit trailer 'Inheritance' via YouTube
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsInheritance (2020)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws