NPO Start breidt aanbod uit met gratis te kijken Nederlandse films

NPO Start breidt aanbod uit met gratis te kijken Nederlandse films
20 maart 2020 om 16:37

Op het on demand-platform NPO Start wordt in verband met de coronacrisis het filmaanbod uitgebreid met een aantal Nederlandse films. Tientallen Nederlandse films zijn aan het platform toegevoegd, waaronder Publieke werken (2015), Tony 10 (2012), Pietje Bell (2002), Ja zuster, nee zuster (2002) en Dunya & Desie (2008).

De gezamenlijke Nederlandse filmwereld juicht het initiatief toe om in deze moelijke tijden de Nederlandse kijker te laten genieten van mooie producties.

Het uitgebreide aanbod op NPO Start is mede mogelijk gemaakt door September Film, NL Film, Dutch Filmworks, Shooting Star, Just Film, Independent Film, BosBros, KeyFilm, Topkapi Films, Tuvalu en Lemming Film.

Naaste films en series zijn via NPO Start ook alle NOS Journaals, ingelaste uitzendingen, actualiteitenrubrieken en talkshows live te volgen en terug te kijken. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld vanavond live kijken naar de toespraak van koning Willem-Alexander, die er om 19.00 uur te zien is.

Eerder vandaag schreven we al dat het IDFA een soortgelijke actie op touw had gezet. Het IDFA zette 300 documentaires gratis online voor mensen in thuisisolatie.

Beeld: Cover van film 'Publieke werken' via TMDb

Meer over:

Algemeen Video on demand

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten