Nieuw op Disney+: 'The Mandalorian' seizoen 2

Nieuw op Disney+: 'The Mandalorian' seizoen 2
30 oktober 2020 om 06:59
30 oktober 2020 om 12:57

Het is eindelijk zover: vanaf vandaag kijk je op Disney+ naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian (2019– ). In seizoen 2 moet de Mandalorian The Child, oftewel baby Yoda, terugbrengen naar zijn thuisplaneet. Maar waar is dat eigenlijk?

Veel is er nog niet bekend over het plot van het nieuwe seizoen; maar Moff Gideon-acteur Giancarlo Esposito onthulde in een interview met Deadline al een tipje van de sluier.

Je zult meer zien van de darksaber en je krijgt meer uitleg over dit oude wapen in de moderne wereld, een ingestorte wereld. De saber is een belangrijke sleutel in ons tweede seizoen en voor het verleden van Moff Gideon.

Bekijk hier de trailer van The Mandalorian seizoen 2:

Naast de bekenden uit seizoen 1, zoals Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Taika Waititi als de stem van IG-88, voegen ook een aantal nieuwe namen zich bij de cast van seizoen 2. Zo zal Temuera Morrison te zien zijn als Boba Fett en is Rosario Dawson de leerling van Anakin Skywalker, Ashoka Tano.

Aflevering 1 van seizoen 2 van The Mandalorian is nu te zien op Disney+. Elke vrijdagochtend rond 9:00 uur verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

The Mandalorian (2019– )
8.7
Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum.'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.We volgen de belevenissen van een eenzame premiejager aan de randen van het sterrenstelsel, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Mandalorian' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Mandalorian (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree