Ook Brian Tyree Henry voegt zich bij de cast van 'Bullet Train'

Ook Brian Tyree Henry voegt zich bij de cast van 'Bullet Train'
29 oktober 2020 om 10:00

Ook Atlanta (2016– )-ster Brian Tyree Henry sluit zich aan bij de cast van David Leitch' Bullet Train met Brad Pitt. Dat schrijft Deadline Magazine. Het is nog niet bekend welke rol Henry zal spelen.

Afgelopen weken werd al bekend dat naast Pitt ook Joey King, Aaron Taylor Johnson en Andrew Koji mee zullen spelen in de nieuwe film van Leitch.

Brian Tyree Henry is een veelgevraagde acteur. Naast zijn rol in Atlanta speelde hij de afgelopen tijd rollen in Joker (2019), in Netflix-film Child's Play (2019) en in de verfilming van James Baldwins klassieker If Beale Street Could Talk (2018). De komende tijd verschijnt hij naast Bullet Train onder andere in Superintelligence (2020), The Woman in the Window (2020) en Godzilla vs. Kong (2020).

Bullet Train is gebaseerd op het boek Maria Beetle van de succesvolle Japanse schrijver Kotaro Isaka. Het boek gaat over vijf huurmoordenaars die zich in dezelfde trein bevinden, met ieder een andere klus. Maar hun opdrachten blijken niet los van elkaar te staan. Zal er iemand de trein levend verlaten?

Bullet Train
Vijf moordenaars aan boord van een snel bewegende kogeltrein komen erachter dat hun missies iets gemeen hebben...

Zak Olkewicz zal het verhaal van Isaka tot een script vormen, begeleid door regisseur Leitch. Of de film precies het plot van het boek zal volgen is nog onduidelijk.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Profile Brian Tyree Henry via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsBullet Train

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree