Tom Hanks vertelt over zijn rol in 'News of the World' in exclusieve video

Tom Hanks vertelt over zijn rol in 'News of the World' in exclusieve video
29 oktober 2020 om 17:28

Tom Hanks vertelt in een speciale look inside-video over zijn rol als Captain Jefferson Kyle Kidd in de nieuwe film News of the World (2020). "Hij is een verhalenverteller, hij is bevlogen, emotioneel en nobel, en wordt voortgedreven door zijn zoektocht naar waarheid."

Kijk de video hier:

Hanks, die recentelijk de hoofdrol speelde in oorlogsdrama Greyhound (2020), geeft met de video zijn publiek een extra inkijkje in het karakter dat hij speelt in de film.

Ik vind het net zo leuk om naar een fantastisch verhaal te luisteren, als dat ik het vind om een fantastisch verhaal te vertellen. Daarom ben ik zo enthousiast over mijn rol als Kidd.

News of the World is geregisseerd door Paul Greengrass en vertelt het meespelende verhaal over Captain Kidd, die vijf jaar na het einde van de Amerikaanse burgeroorlog, van dorp naar dorp trekt om al het nieuws te vertellen en te verspreiden. Onderweg komt hij een tienjarig meisje tegen, dat ontvoert is en haar familie al zes jaar niet gezien heeft. Hij besluit haar mee te nemen, en veilig thuis te brengen. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder hindernissen.

News of the World (2020)
Vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog reist Captain Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), een veteraan van drie oorlogen, van dorp naar dorp om het nieuws te delen over presidenten, koninginnen, vetes, catastrofes en avonturen van over de hele wereld.

News of the World is vanaf donderdag 28 januari 2021 in de bioscoop te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'News of the World' via TMDb
Tekst: Universal Pictures Nederland

Meer over:

Celebrities FilmsNews of the World (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree