Actiefilm 'Bloodshot' met Vin Diesel nu te zien op Netflix

Actiefilm 'Bloodshot' met Vin Diesel nu te zien op Netflix
1 november 2020 om 09:01

Het bioscoopsucces van de nieuwste actiefilm met Vin Diesel in de hoofdrol, Bloodshot (2020), was in maart van korte duur vanwege het sluiten van de bioscopen. Vanaf vandaag is de nieuwe blockbuster al te zien op Netflix!

Ray Garrison (Diesel), een elite-soldaat die werd gedood tijdens de strijd, wordt weer tot leven gebracht door een geavanceerde technologie die hem het vermogen van supermenselijke kracht en snelle genezing geeft. Met zijn nieuwe vaardigheden gaat hij achter de man aan die zijn vrouw vermoordde, of in ieder geval, die volgens hem zijn vrouw heeft gedood. Hij komt er al snel achter dat niet alles wat hij leert te vertrouwen is. De ware vraag is: kan hij zichzelf nog wel vertrouwen?

Bekijk hier de trailer van Bloodshot:

Naast Diesel zijn ook Guy Pearce, Eiza González en Sam Heughan te zien. De actiefilm is geregisseerd door Dave Wilson, die hiermee zijn regiedebuut maakt. Bloodshot is gebaseerd op het gelijknamige personage uit de Valiant Comics-franchise.

Bloodshot is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Bloodshot (2020)
5.7
Ray Garrison (Vin Diesel) is een marinier die door RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld 'Bloodshot'.
Beeld: Still 'Bloodshot' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBloodshot (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws