Tom Holland deelt kijkje achter de schermen van nieuwe 'Spider-Man'-film en heeft een belangrijke boodschap

Tom Holland deelt kijkje achter de schermen van nieuwe 'Spider-Man'-film en heeft een belangrijke boodschap
7 november 2020 om 14:56

Tom Holland heeft een allereerste inkijkje achter de schermen van de nieuwe Spider-Man-film gedeeld. Spider-Man: No Way Home (2021) heeft nog geen officiële titel, en foto vertelt ons weinig over het plot van de film, maar Holland heeft wel een boodschap voor zijn volgers.

De acteur deelde de foto gisterenmiddag op zijn persoonlijke Instagram. Op de foto is hij zelf te zien, uitgedost in Spider-Man-outfit, met daarover heen ook nog een mondmasker.

En om dat masker is het Holland ook te doen. Hij drukt zijn fans op het hart: "Draag een gezichtsmasker, ik draag er twee". Als het voor hem mogelijk is om op deze manier dagenlang op een set rond te lopen en een hele film op te nemen, dan moet het voor anderen toch ook mogelijk zijn om in winkels en het openbaar vervoer één maskertje te dragen, lijkt de acteur te willen zeggen.

Het kostuum dat Holland op de foto draagt, lijkt hetzelfde te zijn als dat wat hij droeg in Spider-Man: Far From Home (2019). Net als die film wordt ook deze nieuwe film geregiseerd door Jon Watts. En hoofdrolspeler Zendaya is voor het nog titelloze vervolg ook weer van de partij.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Spider-Man is ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

De release van de nieuwe Spider-Man-film staat gepland voor 17 december 2021. Hopelijk hebben we de extra maskers tegen die tijd niet meer nodig.

Beeld: Still 'Spider-Man: Far from Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesSpider-Man: Far From Home (2019)Spider-Man: No Way Home (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws