Netflix toont eerste trailer Franse misdaadthriller 'La terre et le sang'

Netflix toont eerste trailer Franse misdaadthriller 'La terre et le sang'
26 maart 2020 om 13:14

Netflix brengt de eerste officiële trailer uit voor de Franse misdaadthriller La terre et le sang (2020), ook bekend als Earth and Blood. Het is de nieuwste film van de Franse regisseur Julien Leclercq, die op 17 april op Netflix moet gaan verschijnen.

La terre et le sang speelt zich af in het hart van de bergen waar een man en zijn dochter, Saïd en Sarah, een zagerij runnen waar voornamelijk ex-gevangenen en jonge delinquenten ingehuurd worden, van wie er één een drugs in de fabriek verstopt heeft. Als de bende waartoe de drugs behoren opduikt, beseft Saïd al snel hoe vastberaden deze jongens zijn. Hoewel in de minderheid, kent hij zijn fabriek als geen ander. Gedwongen om terug te slaan om zijn dochter Sarah te beschermen, transformeert Saïd de zagerij in een kamp. En naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, groeit ook de dorst naar wraak.

La terre et le sang (2020)

La terre et le sang (2020)

Nadat Said tientallen jaren een houtzagerij in de Ardennen heeft gerund met ex-gevangenen en jonge overtreders, krijgt hij ongewenst bezoek van een kartel.

Sami Bouajila en Samy Seghir spelen in de film de hoofdrollen, met daarnaast rollen voor onder anderen Carole Weyers, Eriq Ebouaney, Sofia Lesaffre en Eric Kabongo. Het scenario is van Jérémie Guez en Julien Leclercq en de film wordt geproduceerd door Julien Madon.

Netflix zal La terre et le sang op 17 april exclusief uitbrengen op het platform. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sLa terre et le sang (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten