'Black Panther 2' zal geen gebruik maken van een digitale Chadwick Boseman

'Black Panther 2' zal geen gebruik maken van een digitale Chadwick Boseman
16 november 2020 om 09:00

Chadwick Boseman zal niet vervangen worden door een digitale versie van hemzelf in Black Panther: Wakanda Forever (2022). Uitvoerend producent van de nieuwe Marvel-film, Victoria Alonso, ontkent de geruchten van een digitale Boseman die rondgingen na zijn plotselinge dood in augustus.

Volgens Alonso zal er absoluut geen digitale vervanger komen van de Black Panther-acteur.

Nee. Er is maar één Chadwick, en hij is niet meer bij ons. Helaas is onze koning in het echte leven gestorven, niet alleen in fictie, en we nemen de tijd om te zien hoe we het verhaal voortzetten en hoe we dit hoofdstuk van wat er onverwacht is gebeurd met ons − zo pijnlijk en verschrikkelijk om eerlijk te zijn − te eren.

Alonso benadrukt dat het tijd zal kosten om te bedenken hoe de makers verdergaan met het vervolg op Black Panther (2018). Al eerder werd duidelijk dat Disney en Marvel de plannen voor Black Panther 2 moeten heroverwegen, zo lijken ze enkel de optie te hebben om een nieuwe T'Challa te casten, of ze maken T'Challa's zusje Shuri (gespeeld door Letitia Wright) de nieuwe Black Panther en de focus van het vervolg.

De release van Black Panther 2 staat momenteel gepland voor mei 2022. Het is nog onduidelijk of de recente gebeurtenissen invloed zullen hebben op de releasedatum.

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws