Details 'Final Destination 6'-plot bekend

Details 'Final Destination 6'-plot bekend
27 maart 2020 om 14:07

Producent Graig Perry onthult details over het plot van het volgende Final Destination-vervolg. Volgens Perry zal het zesde deel in de horrorreeks over eerstehulpverleners gaan.

Een jaar geleden werd Final Destination 6 aangekondigd. De schrijvers van Saw (2004), Patrick Melton en Marcus Dunstan, zijn de aangewezen mannen om het script tot grote hoogtes te tillen. Waar de vorige Final Destination-films voornamelijk om jonge mensen draaiden die aan een onvermijdelijke dood proberen te ontsnappen, lijken ze nu een compleet nieuwe weg in te willen slaan.

Graig Perry:

We spelen met het idee om de film plaats te laten vinden in de wereld van de eerstehulpverleners: spoedverpleegkundigen, brandweer en politie. Deze mensen staan dagelijks aan de frontlinie van de dood en maken beslissingen over mensenlevens. Wij vertrouwen op hun oordeel, expertise en kalme uitstraling. Dus waarom plaatsen we deze mensen niet in een nachtmerrie-situatie waarin hun keuzes invloed hebben op hun eigen leven?

De keuze om, juist nu, een film te maken met eerstehulpverleners in de hoofdrol kan een extra gelaagdheid brengen aan de film. Echter, omdat Perry laat weten dat ze “spelen met het idee” lijkt de film nog ver weg. Concrete plannen voor een release zijn er nog niet.

Vorige week was het 20 jaar geleden dat de eerste Final Destination uitkwam. Acteur Devon Sawa ziet na al die jaren een eigenaardige gelijkenis tussen de eerste film en het heden.

Dit zijn alle Final Destination-films op een rij:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'Final Destination' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsFinal Destination 6

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten