Vanaf nu ook op FilmVandaag.nl: Amazon Prime Video

Vanaf nu ook op FilmVandaag.nl: Amazon Prime Video
27 maart 2020 om 15:55

We hebben de laatste dagen hard doorgewerkt om het aanbod van Amazon Prime Video te integreren op onze site. En dat is gelukt! Het aanbod van het streamingplatform van Amazon is nu naast het aanbod van Netflix, Videoland en Disney+ volledig geïntegreerd op FilmVandaag.nl. Alle films en series kun je doorzoeken en kun je vanaf de film- of seriepagina direct op het streamingplatform bekijken.

Sinds 10 maart kun je je in Nederland inschrijven voor een Amazon Prime-lidmaatschap voor €2,99 per maand met een gratis proefperiode van 30 dagen. Hierbij krijg je toegang tot extra’s in de Amazon-winkel, extra leveringsopties bij Amazon en dus toegang tot streamingdienst Prime Video.

Heb je nog geen Prime Video-account? Meld je dan nu aan voor de gratis proefperiode van 30 dagen!

Door je via bovenstaande link aan te melden steun je FilmVandaag.nl ook direct een beetje! Aanmelden doe je door naar een film of serie op Prime Video te navigeren en op 'Kijken met Prime. Start je gratis proefperiode van 30 dagen' te klikken.

Interstellar
'Interstellar' is één van de vele topfilms die je op Amazon Prime Video kunt bekijken (afbeelding via TMDb).

Amazon Prime Video op FilmVandaag.nl

We hebben de vertrouwde overzichten die je al van ons gewend bent van films en series op Netflix, Videoland en Disney+ nu ook voor het aanbod van Prime Video gemaakt. Via onderstaande links kun je de grootste overzichten bekijken.

Complete aanbod op Amazon Prime Video

Films op Amazon Prime Video

Series op Amazon Prime Video

Naast deze lijsten kun je uiteraard je eigen filters op alle films en series loslaten om zo nog beter het aanbod van Prime Video te kunnen ontdekken.

Heb je nog geen Prime Video-account, meld je dan nu aan voor de proefperiode!

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Video on demand Amazon Prime Video

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten