Netflix toont eerste bizarre trailer WWE-film 'The Main Event'

Netflix toont eerste bizarre trailer WWE-film 'The Main Event'
28 maart 2020 om 15:59

Professioneel worstelen staat niet bekend om het feit dat er veel films over zijn gemaakt met voorbeelden als Ready to Rumble (2000) en de uitstekende film The Wrestler (2008). Maar nu hebben WWE (World Wrestling Entertainment) en Netflix hun handen ineengeslagen voor de film The Main Event (2020). Bekijk de eerste trailer van de film hieronder.

In The Main Event vindt de elfjarige Leo Thompson (Seth Carr) een magisch masker dat hem superkrachten geeft. Hij besluit het masker te gebruiken om mee te doen aan een worsteltoernooi. Met hulp van zijn oma (Tichina Arnold) zet Leo alles op alles om zijn droom waar te maken en een WWE-superster te worden. Kan een kind het in de ring winnen van legendarische worstelaars?

The Main Event (2020)
4.7
De elfjarige Leo Thompson (Seth Carr) vindt een magisch masker dat hem superkrachten geeft en gebruikt het om mee te doen aan een worsteltoernooi.

The Main Event wordt geregisseerd door Jay Karas (Workaholics (2011–2017)) en geschreven door Larry Postel, Jim Mahoney (Klaus (2019)), Zach Lewis (Klaus) en Peter Hoare (Kevin Can Wait (2016– )). Het is een samenwerking tussen Netflix en WWE naast de een paar dagen eerder uitkomende familiesitcom The Big Show Show (2020– ). Deze serie zal op 6 april op het platform te zien zijn.

Naast Carr en de andere hoofdrolspelers Adam Pally en Ken Marino zijn WWE-supersterren Kofi Kingston, Mike “The Miz” Mizanin, Sheamus en Babatunde Aiyegbusi als Leo’s uiteindelijke tegenstander, de gigantische worstelaar Samson te zien. Vanaf 10 april zal de film te zien zijn op Netflix. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Main Event (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten