Huidige seizoen 'Grey's Anatomy' stopt eerder vanwege coronavirus

Huidige seizoen 'Grey's Anatomy' stopt eerder vanwege coronavirus
29 maart 2020 om 10:20

ABC kondigt aan dat het niet van plan is om de productie van seizoen 16 van Grey's Anatomy (2005– ) te hervatten temidden van de coronaviruspandemie. Het huidige seizoen van de serie wordt verkort met vier afleveringen, van de oorspronkelijk geplande 25 afleveringen naar 21 afleveringen.

De laatste aflevering van dit seizoen van de medische dramaserie zou in eerste instantie op 14 mei uitgezonden worden. Nu, zal de afgeronde aflevering van 9 april met de titel Put On a Happy Face dienen als de seizoensfinale.

Grey's Anatomy (2005– )
7.6
'Grey's Anatomy' volgt het leven van Meredith Grey (Ellen Pompeo), een assistent chirurgie in het fictieve Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle, Washington.

Het besluit van het netwerk komt slechts twee weken na de aankondiging van ABC dat Grey's Anatomy een van de producties zou zijn die stil zouden worden gelegd vanwege het coronavirus.

Het blijft onduidelijk wanneer de productie voor de serie weer zal worden hervat, maar showrunner Krista Vernoff deelde wat goed nieuws op Twitter met trouwe fans:

We zijn teleurgesteld dat we ons verhaal dit seizoen niet kunnen afmaken. Het goede nieuws? 1621 is als een bevredigende finale! Het is niet waar we van plan waren om te eindigen, maar het is mooi & de vragen die blijven hangen zullen we volgend jaar beantwoorden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'Grey's Anatomy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesGrey's Anatomy (2005– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten