'Deadpool 3' in de maak

'Deadpool 3' in de maak
21 november 2020 om 11:59

Er wordt voortgang gemaakt met Deadpool 3. Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin, bekend van de animatieserie Bob's Burgers (2011– ), schrijven het script.

Het is het eerste Marvel-project dat personages gebruikt die vrijgekomen zijn dankzij het kopen van 21st Century Fox door Disney. Daardoor kan Disney nu zowel de personages van veel mutants (waaronder Deadpool en de X-Men) als de Fantastic Four in hun films gebruiken. Er werd aangenomen dat de X-Men-films een reboot zullen krijgen en dat de Deadpool-filmserie wel voortgezet zou worden.

De komst van de zussen als scriptschrijvers voor Deadpool 3 werd als volgt aangekondigd op Twitter:

Dat Disney de serie overneemt laat mensen speculeren over of de toon van de film wel hetzelfde blijft, aangezien Disney gericht is op kindvriendelijke films. Bob Iger, die voor Disney werkt, heeft meerdere keren aangegeven dat het mogelijk is dat de Deadpool-films gewoon R-rated blijven. Dat hield ster Ryan Reynolds echter niet tegen om grappen te maken over de overname door Disney, bijvoorbeeld met onderstaande Tweet waarop Deadpool Mickey Mouse-oren heeft.

De Deadpool-films behoren tot de best verdienende X-men-films. Het origineel harkte wereldwijd 783,1 miljoen dollar binnen en het vervolg 785,8. Wanneer productie begint is nog niet bekend.

Beeld: Still 'Deadpool 2'
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsDeadpool 3

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws