Opnames 'Black Panther 2' starten in juli

Opnames 'Black Panther 2' starten in juli
21 november 2020 om 10:43

Het vervolg op Black Panther (2018) krijgt vorm, zo meldt The Hollywood Reporter. Waar de start van de opnames eigenlijk in maart dit jaar gepland waren, werden die eerst door het coronavirus en daarna door de dood van ster Chadwick Boseman uitgesteld.

De plannen zijn nu zover dat de verwachting is dat de opnames voor Black Panther: Wakanda Forever (2022) in juli 2021 zullen beginnen in Atlanta. Tenoch Huerta, bekend van Narcos: Mexico (2018– ), is in gesprek over een hoofdrol. Letitia Wright, Nupita Nyong'o, Winston Duke en Angela Bassett keren waarschijnlijk terug en het gerucht gaat dat Wrights karakter Shuri een prominentere rol zal vervullen.

Hoewel er nog weinig bekend is over het vervolg, werd recent wel duidelijk dat Boseman niet via CGI opnieuw te zien zal zijn in de film. Zo zei uitvoerend producent Victoria Alonso hierover: "Er is maar één Chadwick, en hij is niet meer bij ons."

Naast de plannen voor Black Panther 2. Heeft Marvel nog veel in het vat zitten. Daaronder zijn ook veel series zoals She-Hulk (2021) met Tatiana Maslany en Moon Knight (2021) met Oscar Isaac. Op 15 januari zal WandaVision (2020–2021) met Elizabeth Olson uitkomen en de eerste seizoenen van Loki (2021– ) en The Falcon and the Winter Soldier (2021) zijn al voor een groot deel geschoten. Van Ms. Marvel (2021) begonnen de opnames recent. Deze series zullen allemaal te zien zijn op Disney+ en hebben volgens een bron voorrang:

De series zijn de prioriteit. Het op poten zetten ervan vergt veel focus. De machinerie rond de films staat al.

Wat betreft films staan er ook nog meerdere op de planning, namelijk Thor: Love and Thunder (2022), Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2022) en Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021).

Er is dus genoeg om naar uit te kijken, nu is het vooral hopen dat de pandemie snel weer de mogelijkheid geeft dat we Marvel-films op het grote doek kunnen zien.

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws