Vanavond op tv: Christian Bale, Michael Caine en Morgan Freeman in 'Batman Begins'

Vanavond op tv: Christian Bale, Michael Caine en Morgan Freeman in 'Batman Begins'
21 november 2020 om 09:43

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de superheldenfilm Batman Begins (2005) van regisseur Christopher Nolan.

De ouders van de rijke Bruce Wayne (Christian Bale) worden bruut voor de ogen van de jongen vermoord. Hij besluit te verhuizen naar Azië waar hij wordt opgevangen door ninja-leider Ra's Al-Ghul. Wanneer hij te horen krijgt dat zijn stad Gotham is overgenomen door bendeleiders en misdadigers, besluit hij terug te gaan en Batman te worden.

De DC-film is geregisseerd door Christopher Nolan, die tevens de regie van de twee vervolgen op zich nam: The Dark Knight (2008) en The Dark Knight Rises (2012). Batman Begins werd in 2006 genomineerd voor een Oscar voor beste cinematografie. De superheldenfilm staat met zijn hoge score op plaats 14 in onze Top 100 beste actiefilms ooit.

Bekijk hier de trailer van Batman Begins:

Batman Begins is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. De film is daarnaast nu ook te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Heb je Batman Begins al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Batman Begins' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsBatman Begins (2005)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree